Paras. Kesä. Ikinä. | Uusia ystäviä!
cross
plus

PARAS. KESÄ. IKINÄ. 2024

YRITYKSILLE

Tällä hetkellä etsimme yrityksiä tai muita tahoja, jotka voisivat mahdollistaa jonkin aktiviteetin Turun ja/tai Helsingin yksinäisille. Lisätietoa löydät tältä sivulta.

plus
plus

PARAS. KESÄ. IKINÄ.

HALUATKO YHTEISTYÖKUMPPANIKSI?

Tällä hetkellä etsimme yrityksiä tai muita tahoja, jotka voisivat mahdollistaa jonkin aktiviteetin yksinäisten ryhmälle Turkuun ja/tai Helsinkiin. Kunkin paikkakunnan ryhmäkoko on 20 henkilöä, ja sopivia aktiviteettaja tai lahjoituksia ovat esimerkiksi pääsyliput tapahtumiin, elokuviin, risteilylle, minigolfiin, keilailuun, museoon tai festareille sekä pullakahvit, piknikeväät, puistopelit ja tietenkin kauppojen lahjakortit, joilla ryhmät voivat käydä hakemassa mieluisat eväät vaikkapa grillaukseen. Nämä ovat vain esimerkkejä; voit ehdottaa millaista aktiviteettia, tuotetta tai palvelua tahansa. Rahalahjoituksia emme vastaanota. Lisätietoa saatte sähköpostilla osoitteesta kumppanuudet@paraskesaikina.fi

Mikäli emme vielä toimi paikkakunnalla, jonka yksinäisiä haluaisitte tukea esimerkiksi jonkin aktiviteetin muodossa, voitte ilmoittaa kiinnostuksestanne yhteistyöhön etukäteen, niin otamme yhteyttä heti, kun toiminta saadaan laajennettua kyseiselle paikkakunnalle.

Hankkeemme ei olisi mahdollinen ilman heitä!